Oletko unohtanut eOppiva-Moodlen salasanasi tai käyttäjätunnuksesi? Kirjoita työsähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Jos käyttäjätunnuksesi löytyy tietokannasta, saat viestissä linkin sivulle, jossa voit luoda uuden salasanan. Linkki on voimassa 30 min.

Jos sähköpostia ei kuulu, eikä sitä löydy roskapostikansiostakaan, on mahdollista, että käyttäjätilisi on vanhentunut. Siinä tapauksessa aktivoi käyttäjätili täällä. Sen jälkeen voit kirjautua tai tilata uuden salasanan.Haluatko käyttää eOppivaa ilman VPN-yhteyttä (Kauko), kotikoneella tai mobiililaitteilla, mutta organisaationne Virtu-tunnistautuminen ei toimi ilman VPN-yhteyttä? Tilaa Moodle-salasana Virtu-tunnukselle (joka on yleensä muotoa kiekutunnus@organisaatiosi.fi) kirjoittamalla työsähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään. Jos käyttäjätunnuksesi löytyy tietokannasta, saat viestissä linkin sivulle, jossa voit luoda uuden salasanan. Jos sähköpostia ei kuulu, tarkistathan myös roskapostikansion!

Kirjaudu sitten Moodleen käyttäjätunnuksella ja Moodle-salasanallasi. Voit tunnustautua edelleen myös Virtulla.Jos sinulla on tunnusten ja salasanojen kanssa ongelmia, olethan yhteydessä ylläpitoon info@eoppiva.fi
Etsi käyttäjätunnuksen perusteella
Luo uusi salasana